Böbe & Robi

Vannak napok, amikor úgy érezzük minden tökéletes. Böbe és Robi esküvőjét is pontosan ilyennek éltük meg. A szikrázó napsütés, a lenyűgöző helyszín, a beláthatatlan szőlőültetvény és a mindig vidám, mosolygós pár. Ezek az elengedhetetlen kellékei annak, hogy egy tökéletes filmet készíthessek a nagy napról, ami nem csak a párnak, de az egész családnak is örök emlék marad.

Tovább

Fruzsina & András

Egyre többen választják a megszokott nyári esküvői időpont helyett az őszit. Fruzsina és András is egy szép őszi napot jelölt ki közös életük első napjául, aminek egy igazán remek helyszín adott otthont. A Gellért hotelben rendezett szertartás és vacsora helyszín tökéletesnek bizonyult filmes szemmel is. Egy nagyon aranyos és vidám párt ismertem meg bennük a nap folyamán, amiből igyekeztem minél többet átadni a videómban.

Tovább

Bambi & Kieran

Barbara és Kieran San Franciscoból érkezett Budapestre, hogy a Mátyás templomban fogadjanak egymásnak örök hűséget. A nem mindennapi helyszínt a szikrázó napsütés mellett Barbara és Kieran vidám hangulata tette teljessé. A készülődés igazi különleges helyszínen, a Hilton Hotelben lévő csodálatos panorámás lakosztályban zajlott, ami egészen különleges felvételeket tett lehetővé.

Tovább

Szilvi & Tamás

Szilvi és Tamás Szigetmonostoron az Árnyas Szigeten tartotta az esküvőjét, ami a forró nyári napon tökéletes helyszínnek bizonyult mind filmes, mind vendég szemmel. A hatalmas fák hűs árnyékában könnyedén átvészelte a vendégsereg a 35 fokos forróságot és nagyon szép felvételek készültek közben. Az estére feldíszített és kivilágított tánctér csodás látványt nyújtott, igazi csemege volt filmes szemmel is! Azt hiszem a felvételek igazán jól visszaadják, hogy milyen jó hangulat volt egész nap!

Tovább