Cinematográfia – modern esküvői videó

Az esküvői cinematográfia teljesen eltér a régi esküvői videó stílustól. Szakít a hagyományokkal és sokkal inkább az érzelmekre helyezi a hangsúlyt, amit egy egyedülálló és felejthetetlen módon ad vissza a filmen. Célunk a nap legfontosabb pillanatait megörökíteni, amiben egy-egy elkapott érzelmes pillanat sokkal többet ad vissza, mint egy hosszú vágatlan videó. 

Nagy körültekintéssel válogatjuk ki az esküvőtökön készült legjobb felvételeket, beszédeket, amiből egy mozifilm élményű filmet készítünk. Kreatív filmezésünk, mindenben a nap hangulatához passzoló zenei választásunk és szerkesztésünk biztosan egy életre szóló emlék lesz nektek.

Az újfajta stílus új technológiát is kíván: DSLR filmkészítést használunk, amely látványvilágában egy mozifilmhez hasonlítható, természetesen HD felbontásban. Az általunk használt különböző speciális kameramozgatók pedig csak tovább fokozzák ezt az élményt.

Esküvői Videók

Marriott Hotel

Marriott Hotel

Degenfeld Kastély

Degenfeld Kastély

Grassalkovich-kastély

Grassalkovich-kastély

Liszkay Borkúria

Liszkay Borkúria

Esküvői Csomagok

Kisfilm

Image
 • 3-4 perces
  highlight videó
 • 1 filmkészítő - 1 HD kamera

Rövidfilm

Image
 • 6-8 perces
  highlight videó
 • 2 filmkészítő - 2 HD kamera

Film

Image
 • 3-4 perces
  highlight videó
 • 12-15 perces
  wedding film
 • 2 filmkészítő - 2 HD kamera
 • drónos légifelvétel

Mozifilm

Image
 • 3-4 perces
  highlight videó
 • 17-20 perces
  wedding film
 • 2 filmkészítő - 2 HD kamera
 • drónos légifelvétel
 • nyers videófájlok átadása
A Kisfilm minden fontos dolgot tartalmaz, ami elengedhetetlen egy érzelmekkel teli esküvői filmhez. Egy filmkészítő a teljes napotokat megörökíti modern és kreatív formában. Ebből egy csodálatos, 3-4 perc hosszú highlight film készül, ami tökéletesen visszadja az esküvőtök történetét és hangulatát.

Ha szeretnétek, hogy az esküvőtökön még több felvétel készüljön, ha két teljesen különböző helyszínen készülődtök vagy csak szeretnétek, ha a szertartások a lehető legrészletesebben lennének megörökítve, akkor a Rövidfilm a megfelelő számotokra. Mindent tartalmaz, amit a Kisfilm csomag is, plusz még egy filmkészítőt, aki egész nap veletek tart, így egyszerre két különböző kreatív szem fogja figyelni a nagy napotok legszebb pillanatait, amiből egy 6-8 perces film készül.

Ha hosszabban szeretnétek megörökíteni a Nagy Napot, valamint káprázatos légifelvételekkel is szeretnétek kiegészíteni életetek filmjét, akkor egy 12-15 perces filmmel és egy 3-4 perces kisfilmmel a Film csomag az ideális választás számotokra. 

A Mozifilm csomagban mélyebben tudjuk bemutatni a történeteteket és több részletet tudunk megmutatni a nap fontos pillanataiból, hiszen egy 17-20 perces film készül, valamint egy 3-4 perces highlight. Mindent tartalmaz, amit a Film csomag, így itt is két kreatív operatőr szemén keresztül élhetitek át újra az esküvőtöket. Hogy biztos minden apró részletre emlékezzetek, a teljes forgatott nyersanyagot is átadjuk nektek, ami körülbelül 4-5 óra.

Évente maximum 10 esküvőt tudunk vállalni annak érdekében, hogy a szolgáltatásunk a legjobb minőségű legyen. Ha tetszenek a filmjeink és az áraink, azt javasoljuk, hogy minél előbb lépjetek velünk kapcsolatba és foglaljátok le az időpontot.

Rólam

Szenvedélyem a filmkészítés, szeretek történeteket elmesélni és imádom kihasználni a film adta lehetőségeket. Több mint tizenöt éve dolgozom a médiában, ez idő alatt számos tv-nél, reklámügynökségnél dolgoztam operatőrként és vágóként, valamint kreatív rendezői feladatokat is elláttam. Az esküvői filmkészítésről több cikkem is megjelent a Femcafen, amelyekkel igyekszem megkönnyíteni a párok dolgát.

2017-ben engem ért a megtiszteltetés, hogy elkészíthettem a magyar esküvő szakma, a Hungarian Wedding Gala & Award évzáró gálájának kisfilmjét.

Esküvői videóimat letisztult, modern formában készítem, ahol nagy szerepet kapnak az apró, érzelemmel teli pillanatok, valamint a hangulathoz tökéletesen illeszkedő zene.

Fodor Márk
Cinematográfus

Ajánlatkérés

E-mail: mark@getmarried.hu
Telefon: 06-30-515-7796