Gödöllői Királyi Kastély

Virág és Ásgeir Izlandon élnek, de a Gödöllői Királyi Kastélyt választották kreatív filmezésük helyszínének. A csodálatosan kialakított termek különleges hangulatot adtak az egész filmnek.

Tovább

Degenfeld-Schomburg kastély

Kata és Yoshi Japánból érkezett hozzánk, hogy egy csodálatos esküvőt tartsanak a Degenfeld-Schomburg kastélyban. A kastély hangulata és a hatalmas zöld parkja egy igazán különleges helyszínnek bizonyult.

Tovább

Budapest Marriott Hotel

Kaye és Tony Angliából érkezett Budapestre, hogy a Mátyás templomban házasodhassanak össze. A Budapest Marriott Hotel elnöki lakosztályában folytatódott az esküvő, amely terasza csodálatos panorámát biztosított.

Tovább

Baja

Enikő és Roland egy meghitt, családias esküvőt tartottak, amelyhez egy igazán különleges helyszínt választottak: az otthonukat. 

Tovább

Liszkay Borkúria

Vannak napok, amikor úgy érezzük minden tökéletes. Böbe és Robi esküvőjét is pontosan ilyennek éltük meg. A szikrázó napsütés, a lenyűgöző helyszín, a beláthatatlan szőlőültetvény és a mindig vidám, mosolygós pár. Ezek az elengedhetetlen kellékei annak, hogy egy tökéletes filmet készíthessek a nagy napról, ami nem csak a párnak, de az egész családnak is örök emlék marad.

Tovább

Hemingway

Anna és Gergely a Hemingway Étteremben közel 200 vendéggel közösen tartotta esküvőjét. A kreatív filmezéshez a Kopaszi-gátat választottuk, amely naplementekor különleges helyszínnek bizonyult.

Tovább

Bánó Birtok

A Bánó Birtok adott otthont Viki és Attila csodálatos esküvőjének. A szikrázó napsütésben a parkban lévő  hatalmas fák árnyéke és a kastély belseje tökéletes esküvői helyszínnek bizonyult.

Tovább

Danubius Hotel Gellért

Egyre többen választják a megszokott nyári esküvői időpont helyett az őszit. Fruzsina és András is egy szép őszi napot jelölt ki közös életük első napjául, aminek egy igazán remek helyszín adott otthont. A Gellért hotelben rendezett szertartás és vacsora helyszín tökéletesnek bizonyult filmes szemmel is. Egy nagyon aranyos és vidám párt ismertem meg bennük a nap folyamán, amiből igyekeztem minél többet átadni a videómban.

Tovább

Hilton Hotel Budapest

Barbara és Kieran San Franciscoból érkezett Budapestre, hogy a Mátyás templomban fogadjanak egymásnak örök hűséget. A nem mindennapi helyszínt a szikrázó napsütés mellett Barbara és Kieran vidám hangulata tette teljessé. A készülődés igazi különleges helyszínen, a Hilton Hotelben lévő csodálatos panorámás lakosztályban zajlott, ami egészen különleges felvételeket tett lehetővé.

Tovább

Árnyas Sziget

Szilvi és Tamás Szigetmonostoron az Árnyas Szigeten tartotta az esküvőjét, ami a forró nyári napon tökéletes helyszínnek bizonyult mind filmes, mind vendég szemmel. A hatalmas fák hűs árnyékában könnyedén átvészelte a vendégsereg a 35 fokos forróságot és nagyon szép felvételek készültek közben. Az estére feldíszített és kivilágított tánctér csodás látványt nyújtott, igazi csemege volt filmes szemmel is! Azt hiszem a felvételek igazán jól visszaadják, hogy milyen jó hangulat volt egész nap!

Tovább